foto

Džunpei Fudžita

  • nar. 3.5.1979 (40 let)
    Kōchi, Japonsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Skladatelská filmografie

Filmy

2018 Sanrio danši
2015 Grisaia no meikjú: Caprice no maju 0 (TV film)
2014 Mórecu Pirates: Abyss of Hyperspace – Akú no šin'en

TV seriály

2016 Ao no kanata no Four Rhythm (TV seriál)
2015 Grisaia no rakuen (TV seriál)
2014 Grisaia no kadžicu (TV seriál)
Kamigami no asobi (TV seriál)
2012 Ixion Saga: Dimension Transfer (TV seriál)
Mórecu pirates (TV seriál)
2011 Senki zeššó Symphogear (TV seriál)
2010 B gata H kei (TV seriál)
2009 White Album (TV seriál)
2008 H2O: Footprints in the Sand (TV seriál)
2007 Mušiuta (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace