foto

Wilfried Freitag

  • nar. 1941

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1975 Zlatá lest
1973 Abend, eine Nacht, ein Morgen, Ein (TV film)
1972 Tatort - Kennwort Gute Reise (TV film)
1963 Karriere (TV film)

TV seriály

1978 Ein Mann will nach oben (TV seriál)
1977 Es muß nicht immer Kaviar sein (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)

Dokumentární

1967 Aktenzeichen XY …ungelöst (TV seriál)

Host

TV pořady

1971 Guten Abend, Nachbarn (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky