foto

Christopher Sadler

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2002 Wallace a Gromit: Úžasné vynálezy

TV seriály

2019 Norman Picklestripes (TV seriál)
2014 Angry Birds: Prasátka (TV seriál)
2013 Angry Birds Toons (TV seriál)
2007 Ovečka Shaun (TV seriál)

Scenáristická filmografie

TV seriály

2014 Angry Birds: Prasátka (TV seriál)
2013 Angry Birds Toons (TV seriál)

Herecká filmografie

TV seriály

1991 Soldier Soldier (TV seriál)

Fanoušci tvůrce