foto

Herta Böhm

  • nar. 10.1.1911
    München, Bayern, Německá říše
  • zem. 2002
    Frankfurt am Main, Hessen, Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1999 Der Feuerteufel - Flammen des Todes (TV film)
1997 Große Ferien
1995 Nachtbus
1992 Vier Frauen sind einfach zuviel (TV film)
1991 Patient aus Leidenschaft
Sehnsüchte oder Es ist alles unheimlich leicht (TV film)
1990 Florian
1989 Caracas
Follow Me
1988 Nacht des Marders, Die
1986 Tatort - Der Tod des Tänzers (TV film)
1985 Herzklopfen
Traum der Schwestern Pechstein, Der (TV film)
1984 Tatort - Der Mann mit den Rosen (TV film)
1983 Die wilden Fünfziger
Waldbauernbub, Der (TV film)
1982 Fausses notes (TV film)
Kottan ermittelt - Kansas City (TV film)
1977 Arrête ton char... bidasse!
1976 Glückliche Zeiten
Johann und Anna (TV film)
Junge Freud, Der (TV film)
Sonntagsgeschichten (TV film)

TV seriály

1992 Kaisermühlen Blues (TV seriál)
1989 Hájovna Falkenau (TV seriál)
1987 Heiteres Bezirksgericht (TV seriál)
1985 Via Mala (TV seriál)
1983 Rote Erde (TV seriál)
Waldheimat (TV seriál)
1980 Auf Achse (TV seriál)
Liebe ist doof (TV seriál)
1977 Polizeiinspektion 1 (TV seriál)
Starej (TV seriál)
1976 Kottan ermittelt (TV seriál)
1974 Derrick (TV seriál)
1973 Hallo - Hotel Sacher... Portier! (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)

Dokumentární

1967 Aktenzeichen XY …ungelöst (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky