foto

Dagmar Schwarz

  • nar. 3.8.1948 (71 let)
    Wien, Wien, Rakousko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Die Rosenheim-Cops: Der Schein trügt (TV film)
2015 Dáma ve zlatém
2011 Im falschen Leben (TV film)
2009 Der Name des Dichters - vyp.
2007 Triangle
2006 Korunní princ (TV film)
2005 Ausgerechnet Weihnachten (TV film)
2004 Sterne leuchten auch am Tag (TV film)
Zuckeroma (TV film)
2003 Auswege
Šifra (TV film)
2002 Gebirtig
2001 Edelweiss (TV film)
Lettre d'une inconnue (TV film)
Nevěsta větru
Professor Niedlich
2000 Happy Hour oder Glück und Glas (TV film)
1993 Das Schicksal der Lilian H. (TV film)
Krücke
1992 Kinder der Landstraße
1990 Křídla slávy
Vlak do Petrohradu (TV film)
1986 Tatort - Der Tod des Tänzers (TV film)
Wohin und zurück - Santa Fe (TV film)
1985 Red Heat
1984 Malambo
1983 Die Erben
Die Rückkehr der Träume (TV film)
1982 Kottan ermittelt - Kansas City (TV film)

TV seriály

2009 Schnell ermittelt (TV seriál)
2005 Soko Vídeň (TV seriál)
2001 Vraždy v Kitzbühelu (TV seriál)
1999 Julia - Eine ungewöhnliche Frau (TV seriál)
1996 Zámecký hotel Orth (TV seriál)
1994 Komisař Rex (TV seriál)
1987 L'heure Simenon (TV seriál)
1976 Kottan ermittelt (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace