foto

Predrag Milinkovic

  • nar. 20.8.1933
    Bělehrad, Jugoslávie
  • zem. 4.4.1998 (64 let)
    Bělehrad, Fed. rep. Jugoslávie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2002 Država mrtvih
1995 Svadbeni mars (TV film)
Tamna je noc
Underground
1994 Bice bolje
Dnevnik uvreda 1993
Skerco
1993 Obracun u kazino kabareu
Suza i njene sestre (TV film)
1992 Devojka s lampom (TV film)
Juris na skupstinu
Nejsme andělé aneb Potíže s miminkem
Prokleta je Amerika
Sekula nevino optuzen
1991 Holivud ili propast (TV film)
Mala sala (TV film)
Noc u kuci moje majke
Sekula se opet zeni
Smrt gospodje Ministarke (TV film)
Svemirci su krivi za sve
1990 Das Serbische Mädchen
Hajde da se volimo 3
1989 Beyond the Door III
Boj na Kosovu
Bunkr hotelu Palace
Poltron
Poslednji krug u Monci
Vampiri su medju nama
1988 Camino del sur, El
Cavka
Colpo, Il (TV film)
Drugi covek
Nevlastní bratři
Ortaci
Sta radis veceras
Sulude godine
Suncokreti
Tajna manastirske rakije
Tesna koža 3
1987 Cesta do Katangy
Hajde da se volimo
Hudodelci
Pogresna procena (TV film)
To už jsem viděl: Déja vu
Uvek spremne zene
Verliebten, Die
Útěk ze Sobiboru (TV film)
1986 Dobrovoljci
Lovac protiv topa (TV film)
Majstor i Sampita
Od zlata jabuka
Osveta
Takhle to děláme v Moskvě
1985 Cao inspektore
Držím se vzduchu
Na istarski nacin
Uzmi pa ce ti se dati (TV film)
Všechno přebolí
Zikina dinastija
Život je lep
1984 Davitelj protiv davitelja
Jaguarov skok
Kamiondzije opet voze
Klamné léto '68
Konec války
Malambo
Moljac
Nebezpečná stopa
Nema problema
O pokojniku sve najlepse
Sta je s tobom, Nina
Ubica (TV film)
Una
1983 Balkan expres
Ještě jednou
Kako sam sistematski unisten od idiota
Mahovina na asfaltu
Pach těla
1982 Progon
Smrt pana Goluži
Táta na neurčito
Ziveti kao sav normalan svet
1981 Berlin kaputt
Erogena zona
Gazija
Kraljevski voz
Lov u mutnom
Nějaká jiná žena
Sezona mira u Parizu
Sok od sljiva
Šesta brzina
1980 Husinska buna (TV film)
Pozorisna veza
Rebel
Snovi, zivot, smrt Filipa Filipovica
Svabica (TV film)
1979 Gradiliste (TV film)
Kost od mamuta (TV film)
Poslední dostih
Přátelé
Radio Vihor zove Andjeliju
Srecna porodica
Závod o velkou cenu
1978 Stici pre svitanja
Tamo i natrag
Trener
Tygr
1977 Specijalno vaspitanje
Sta se dogodilo sa Filipom Preradovicem (TV film)
Štvanice
1976 Beogradska deca (TV film)
Dívčí most
Hlídač pláže v zimním období
Povratak otpisanih
Sve sto je bilo lepo (TV film)
Vojnikova ljubav
1975 Andesonvil - Logor smrti (TV film)
Naivko
Pavle Pavlović
Testament
1974 Cestou proti větru
Otpisani
1972 Breme
Kiša
Tragovi crne devojke
1971 Goya
Statečný Osceola
1970 Biciklisti
Prirodna granica
Siroma sam al sam besan
1969 Bílí vlci
Kros contri
V pasti
Veliki dan
1968 Heroin
Poledne
Pre istine
Sirota Marija
1967 Až budu mrtev
Divlje seme
Hořké ovoce
Jitro
Nemirni
O svátcích
Posalji coveka u pola dva
Probuzení krys
1966 Návrat
One Eyed Soldiers, The
Sen
1965 Inspektor
Klakson
Ko puca otvorice mu se
Člověk není pták
1964 Marš na Drinu
Sansone e il tesoro degli Incas
1963 Grad
1961 Milostná romance
Tu ne tueras point
1960 Čtrnáct dní
1958 Dej si pozor, La Toure!
Gardový seržant
Gospodja ministarka

TV seriály

1996 Gore dole (TV seriál)
1995 Bila jednom jedna zemlja (TV seriál)
Kraj dinastije Obrenovic (TV seriál)
1994 Otvorena vrata (TV seriál)
1993 Metla bez drske 4 (TV seriál)
Policajac sa Petlovog Brda (TV seriál)
Srecni ljudi (TV seriál)
1991 Teatar u Srba (TV seriál)
1990 Jastuk groba mog (TV seriál)
U ime zakona (TV seriál)
Zaboravljeni (TV seriál)
1989 Balkan ekspres 2 (TV seriál)
Drugarica ministarka (TV seriál)
1987 Bolji zivot (TV seriál)
Soba 405 (TV seriál)
Vuk Karadzic (TV seriál)
1986 Odlazak ratnika, povratak marsala (TV seriál)
1984 Banjica (TV seriál)
Kako se kalio narod Gornjeg Jaukovca (TV seriál)
1983 Kamiondzije 2 (TV seriál)
1982 Price iz radionice (TV seriál)
1981 Poslednji cin (TV seriál)
Price preko pune linije (TV seriál)
1980 Horký vítr (TV seriál)
Svetozar Markovic (TV seriál)
1979 Slom (TV seriál)
1976 Povratak otpisanih (TV seriál)
Vise od igre (TV seriál)
1975 Djavolje merdevine (TV seriál)
Grlom u jagode (TV seriál)
Pesma (TV seriál)
1974 Otpisani (TV seriál)
1973 Dimitrije Tucovic (TV seriál)
Nase priredbe (TV seriál)
Opasni susreti (TV seriál)
1972 Kamiondzije (TV seriál)
1971 Ceo zivot za godinu dana (TV seriál)
1970 Cedomir Ilic (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace