foto

Bahar Ön

  • nar. 17.5.1972 (47 let)
    Istanbul, Marmara Region, Turecko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2007 Kan Damlaları (TV film)

TV seriály

2015 Kiralık Aşk (TV seriál)
2013 Galip Dervis (TV seriál)
2008 Aşk Yakar (TV seriál)
2007 Arka Sıradakiler (TV seriál)
Dudaktan kalbe (TV seriál)
El Gibi (TV seriál)
Kavak Yelleri (TV seriál)
Tatlı Bela Fadime (TV seriál)
2006 Arka Sokaklar (TV seriál)
Sevda Çiçeği (TV seriál)
2005 Davetsiz Misafir (TV seriál)
Gümüş (TV seriál)
2004 Türkü Filmi (TV seriál)
2003 Bir İstanbul Masalı (TV seriál)
Gurbet Kadını (TV seriál)
Hayat Bilgisi (TV seriál)
2001 Tatlı Hayat (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky