foto

Osman Yağmurdereli

  • nar. 6.2.1953
    Trabzon, Black Sea Region, Turecko
  • zem. 1.8.2008 (55 let)
    Istanbul, Marmara Region, Turecko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2007 Bir İhtimal Daha Var
2006 Keloğlan Kara Prens'e Karşı
1997 Yeni Bir Yıldız (TV film)
1996 Bir Aşkın Bittiği Yer (TV film)
1990 Alman Avrat'ın Bacısı
1986 Biraz Neşe Biraz Keder
Sevgi Çıkmazı
1984 Karımı Gördünüz mü?

TV seriály

2006 Karagümrük Yanıyor (TV seriál)
Sev Kardeşim (TV seriál)
1995 Evdekiler (TV seriál)
İz Peşinde (TV seriál)
1993 Bizim Mahalle (TV seriál)
Bizim Takım (TV seriál)
1989 İz Peşinde (TV seriál)
1988 Kıbrıs'ta Vuruşanlar (TV seriál)
Serçeler Göç Etmez (TV seriál)

Video kompilace

1986 39. Basamak (video kompilace)
1985 Bir İlkbahar Sabahı (video kompilace)
Muhabbet Kuşları (video kompilace)

Producentská filmografie

Filmy

2004 Beni Bekledinse (TV film)
2000 Gelinlik Kız (TV film)
1997 Yalan (TV film)
Yeni Bir Yıldız (TV film)
1996 Ay Işığında Saklıdır (TV film)
Bir Aşkın Bittiği Yer (TV film)
Nefes Alamıyorum (TV film)

TV seriály

1999 Nilgün (TV seriál)
1997 Acı Günler (TV seriál)
Gizli Aşk (TV seriál)
1993 Geceler (TV seriál)
1991 At Kestanesi (TV seriál)
1990 Duygu Çemberi (TV seriál)
1989 Samanyolu (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky