foto

Manfred Lukas-Luderer

  • nar. 29.1.1951 (68 let)
    Klagenfurth, Kärnten, Rakousko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2004 Konkurs se smrtí
Welcome Home
2002 Andreas Hofer: Volný jako orel (TV film)
2000 Tatort - Passion (TV film)
1997 Kap der guten Hoffnung (TV film)
1994 Tatort - Ostwärts (TV film)
1990 Die Erpressung (TV film)
Vierte Mann, Der (TV film)
1987 Tatort - Die offene Rechnung (TV film)
1983 Das Dorf an der Grenze - Kärnten 1966-1976 (TV film)
1982 Das Dorf an der Grenze - Kärnten 1948-1960 (TV film)
1981 Der richtige Mann (TV film)
1980 Alpensaga - Ende und Anfang (TV film)
1979 Alpensaga - Der deutsche Frühling (TV film)
Das Dorf an der Grenze - Kärnten 1920 (TV film)
1978 Jagdgast, Der (TV film)
Rücksichtslos dankbar (TV film)
1976 Der Rebell, der keiner war (TV film)

TV seriály

2005 Soko Vídeň (TV seriál)
2001 Powder Park (TV seriál)
1998 Die Neue - Eine Frau mit Kaliber (TV seriál)
1995 Lieben wie gedruckt (TV seriál)
1994 Komisař Rex (TV seriál)
1979 Dorf an der Grenze, Das (TV seriál)
1976 Die Alpensaga (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky