foto

Dora Ferreiro

  • nar. 1916
    Buenos Aires, Argentina
  • zem. 7.12.2011
    Buenos Aires, Argentina

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1975 Mujer, Una
1974 La Mary
1961 Zelené peklo
1958 El festín de Satanás
1957 Alfonsina
1956 Los torturados
1955 Para vestir santos
1953 Las tres claves
1948 Juan Moreira
1942 Válka gaučů
1939 Entre el barro
La mujer y el jockey (Hipódromo)
Mi suegra es una fiera
1937 Melgarejo

TV seriály

1997 Ricos y famosos (TV seriál)
1995 Leandro Leiva, un soñador (TV seriál)
1994 Para toda la vida (TV seriál)
1991 Alta comedia (TV seriál)
1982 Nosotros y los miedos (TV seriál)
1979 Chau, amor mío (TV seriál)
1978 Vos y yo, toda la vida (TV seriál)
1977 Pablo en nuestra piel (TV seriál)
Tema es el amor, El (TV seriál)
1975 Tu rebelde ternura (TV seriál)
1973 Lo mejor de nuestra vida... nuestros hijos (TV seriál)
1972 Rolando Rivas, taxista (TV seriál)
1965 Alta comedia (TV seriál)
Su comedia favorita (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky