foto

Maxi Böhm

  • nar. 23.8.1916
    Teplitz, Rakousko-Uhersko
  • zem. 26.12.1982 (66 let)
    Wien, Wien, Rakousko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1979 Himmel, Scheich und Wolkenbruch
1978 Hofnarr sucht Hof (TV film)
Pension Schöller (TV film)
1975 Ich denk', mich tritt ein Pferd
1969 Heiter bis wolkig (TV film)
1967 Made in Austria
1963 Ist Geraldine ein Engel?
1959 Auf allen Straßen
1951 Das Herz einer Frau

TV seriály

1980 Die liebe Familie (TV seriál)
1979 Kabarett zu den vier Jahreszeiten (TV seriál)
1973 Hallo - Hotel Sacher... Portier! (TV seriál)
1971 Tingeltangel (TV seriál)
Wenn der Vater mit dem Sohne (TV seriál)
1970 Filmgeschichte(n) aus Österreich (TV seriál)
G'schichten aus Wien (TV seriál)

Dokumentární

2007 Ossy Kolmann - Abgeschminkt (TV film) - a.z.
2006 Die Gesichter des Karl Farkas (TV film) - a.z.
2004 Hugo Wiener - Der Spaß ein Leben (TV film) - a.z.
1995 Fredi, der Schelm (TV film) - a.z.

Divadelní záznam

1981 Weekend im Paradies (divadelní záznam)
1979 Hurra - ein Junge (divadelní záznam)
1964 Der Feldherrnhügel (divadelní záznam)

Host

TV pořady

2016 ORF-Legenden: Maxi Böhm (TV pořad)
1985 Wurlitzer (TV pořad)
1975 Österreich-Bild (TV pořad)
1971 Dalli Dalli (TV pořad)
1968 Seniorenklub (TV pořad)
1961 Der bunte Schirm (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky