foto

Henning Sprogøe

  • nar. 21.10.1953 (66 let)
    Dánsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2001 Olsen Banden Junior
1998 Olsen-bandens sidste stik
1993 Kalder Katrine
Pyaar Ka Tarana
1984 Midt om natten
1979 Rend mig i traditionerne

TV seriály

2017 Perfekte Steder (TV seriál)
I er så cute (S01E03)
Rita (TV seriál)
Nutid/datid (S04E01)
2003 Forsvar (TV seriál)
2001 De udvalgte (TV seriál)
1996 Bryggeren (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky