foto

George Layton

  • nar. 2.3.1943 (76 let)
    Bradford, Yorkshire, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2005 E=mc² (TV film)
1999 Srdíčka
1985 Tell the Truth
1977 Stand Up, Virgin Soldiers
1976 Confessions of a Driving Instructor
1975 Carry On Behind
1969 Letka Moskytů
1967 Here We Go Round the Mulberry Bush

TV seriály

2015 Jízlivě tvůj (TV seriál)
Stag Do (S02E04)
2014 Boomers (TV seriál)
2010 Pointless Celebrities (TV seriál)
2000 Doctors (TV seriál)
Metropolis (TV seriál)
1999 Holby City (TV seriál)
Sunburn (TV seriál)
1991 Doctor at the Top (TV seriál)
1990 Cluedo (TV seriál)
1987 Les Dennis Laughter Show, The (TV seriál)
1986 Casualty (TV seriál)
1985 EastEnders (TV seriál)
1981 Kenny Everett Television Show, The (TV seriál)
1980 Adventure Game, The (TV seriál)
1979 Kelly Monteith (TV seriál)
Minder (TV seriál)
1978 3-2-1 (TV seriál)
1977 Robin's Nest (TV seriál)
1975 Inspektor Regan (TV seriál)
My Brother's Keeper (TV seriál)
1974 It Ain't Half Hot Mum (TV seriál)
1972 Doctor in Charge (TV seriál)
1971 Doctor at Large (TV seriál)
It's Awfully Bad for Your Eyes, Darling (TV seriál)
Keep It in the Family (TV seriál)
1969 Doktor v domě (TV seriál)
The Liver Birds (TV seriál)
1968 That's Life (TV seriál)
The Root of All Evil? (TV seriál)
1967 Look and Read (TV seriál)
Sir Arthur Conan Doyle (TV seriál)
1965 Thirty-Minute Theatre (TV seriál)
United! (TV seriál)
1964 Detective (TV seriál)
Swizzlewick (TV seriál)
The Likely Lads (TV seriál)
The Wednesday Play (TV seriál)
Theatre 625 (TV seriál)
1963 Doctor Who (TV seriál)
1962 Z Cars (TV seriál)
1960 BBC Sunday-Night Play (TV seriál)
Coronation Street (TV seriál)
1957 Emergency-Ward 10 (TV seriál)
1955 Dixon of Dock Green (TV seriál)
ITV Play of the Week (TV seriál)

Dokumentární

2008 Comedy Classics (TV seriál)
2003 Comedy Connections (TV seriál)

Host

TV pořady

2004 Bob Monkhouse: A BAFTA Tribute (TV pořad)
1999 Loose Women (TV pořad)
1979 Blankety Blank (TV pořad)
1975 The Cross-Wits (TV pořad)
1971 This Is Your Life (TV pořad)
1965 Jackanory (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace