foto

Jay Denyer

  • nar. 7.5.1913
    Marylebone, London, Anglie, Velká Británie
  • zem. 27.2.1996 (82 let)
    Worthing, Sussex, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1974 Whose Child Am I?
1953 The Love Match (TV film)

TV seriály

1973 Armchair Cinema (TV seriál)
1972 Are You Being Served? (TV seriál)
Six Days of Justice (TV seriál)
1969 Softly Softly: Task Force (TV seriál)
1968 Best of Enemies (TV seriál)
Dad's Army (TV seriál)
Please Sir! (TV seriál)
1966 Softly Softly (TV seriál)
1964 The Likely Lads (TV seriál)
1962 Hugh and I (TV seriál)
1961 The Avengers (TV seriál)
1960 Scotland Yard (TV seriál)
Strange World of Gurney Slade, The (TV seriál)
The Charlie Drake Show (TV seriál)
1959 Garry Halliday (TV seriál)
No Hiding Place (TV seriál)
1957 Rendezvous (TV seriál)
1956 Potts in Parovia (TV seriál)
1955 Dixon of Dock Green (TV seriál)
ITV Television Playhouse (TV seriál)

Host

TV pořady

1963 The Dick Emery Show (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace