foto

Lucina Gil

  • nar. 30.6.1969 (50 let)
    Seville, Andalucía, Španělsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2008 Imaginario
2007 Carta esférica, La
2005 Invulnerable
Reinas
2004 Un año en La Luna
2003 Nedovtipní
2002 Asalto informático (TV film)
Carolina pouť
2001 Večer tříkrálový
2000 Don Quijote (TV film)
1997 Perdona bonita, pero Lucas me quería a mí
1995 Amores que matan
Entre rojas
1992 Infierno prometido, El
Zabít Elizabeth

TV seriály

2010 Punta Escarlata (TV seriál)
2008 Internát (TV seriál)
8 milímetros (S03E02)
2007 Hermanos & detectives (TV seriál)
Internát (TV seriál)
Un cadáver en La Laguna (S01E05)
2006 Fuera de control (TV seriál)
2005 Al filo de la ley (TV seriál)
2002 Ana y los siete (TV seriál)
2000 Hospital Central (TV seriál)
1999 El comisario (TV seriál)
1998 Periodistas (TV seriál)
1996 Todos los hombres sois iguales (TV seriál)
Turno de oficio: Diez años después (TV seriál)
1995 Regenta, La (TV seriál)
1991 Buenos Aires háblame de amor (TV seriál)
1965 Vidas Cruzadas (TV seriál)

Dokumentární

1996 Andalucía, un siglo de fascinación (TV seriál)

Režijní filmografie

Filmy

2005 Entre voces

Dokumentární

2007 El hombre feliz

Scenáristická filmografie

Filmy

2005 Entre voces

Dokumentární

2007 El hombre feliz

Skladatelská filmografie

Filmy

2005 Entre voces

Kameramanská filmografie

Filmy

2005 Entre voces

Producentská filmografie

Filmy

2005 Entre voces

Zvukařská filmografie

Filmy

2005 Entre voces

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky