foto

Richard Wyler

  • nar. 20.6.1923
    Westcliff, Essex, Velká Británie
  • zem. 5.3.2010 (86 let)
    Palm Springs, California, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1973 Štír
1972 Zběsilost
1970 Connecting Rooms
1969 Die sieben Männer der Sumuru
1968 Pistolero segnato da Dio, Il
1967 El precio de un hombre
Hombre vino a matar, Un
Voltati... ti uccido
1954 Charge of the Lancers
1953 King of the Khyber Rifles
1951 The Strange Door
1949 Little Women
1948 The Challenge
The Three Musketeers

TV seriály

1978 Return of the Saint (TV seriál)
1972 The Befrienders (TV seriál)
1971 Brett (TV seriál)
Jason King (TV seriál)
1969 The Main Chance (TV seriál)
1966 The Baron (TV seriál)
1965 Court Martial (TV seriál)
The Troubleshooters (TV seriál)
1962 The Saint (TV seriál)
Z Cars (TV seriál)
1960 Man From Interpol (TV seriál)
1952 Cavalcade of America (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky