foto

David Wolstencroft

  • nar. 16.7.1969 (51 let)
    Honolulu, Hawaii, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2005 Střelba na psy

TV seriály

2017 Versailles (TV seriál)
Válka a mír (S02E05)
2015 Versailles (TV seriál)
Vítejte ve Versailles (S01E01)
2013 The Escape Artist (TV seriál)
2004 MI5 (TV seriál)
Epizoda 5 (S03E05)
2003 MI5 (TV seriál)
Epizoda 6 (S02E06)
Epizoda 1 (S02E01)
2002 MI5 (TV seriál)
Epizoda 6 (S01E06)
Epizoda 2 (S01E02)
Epizoda 1 (S01E01)
1999 Psychos (TV seriál)

Herecká filmografie

Filmy

1992 Bloodlust

TV seriály

1995 Fist of Fun (TV seriál)

Tvůrcovská filmografie

TV seriály

2016 La Main du mal (TV seriál)
2015 Versailles (TV seriál)
Vítejte ve Versailles (S01E01)
2011 MI5 (TV seriál)
Epizoda 6 (S10E06)
Epizoda 5 (S10E05)
Epizoda 4 (S10E04)
další epizody (6)
2010 MI5 (TV seriál)
Epizoda 8 (S09E08)
Epizoda 7 (S09E07)
Epizoda 6 (S09E06)
další epizody (8)
2009 MI5 (TV seriál)
Epizoda 8 (S08E08)
Epizoda 7 (S08E07)
Epizoda 6 (S08E06)
další epizody (8)
2008 Spooks: Code 9 (TV seriál)
MI5 (TV seriál)
Epizoda 8 (S07E08)
Epizoda 7 (S07E07)
Epizoda 6 (S07E06)
další epizody (8)
2007 MI5 (TV seriál)
Epizoda 10 (S06E10)
Epizoda 9 (S06E09)
Epizoda 8 (S06E08)
další epizody (10)
2006 MI5 (TV seriál)
Epizoda 10 (S05E10)
Epizoda 9 (S05E09)
Epizoda 8 (S05E08)
další epizody (10)
2005 MI5 (TV seriál)
Epizoda 10 (S04E10)
Epizoda 9 (S04E09)
Epizoda 8 (S04E08)
další epizody (10)
2004 MI5 (TV seriál)
Epizoda 10 (S03E10)
Epizoda 9 (S03E09)
Epizoda 8 (S03E08)
další epizody (10)
2003 MI5 (TV seriál)
Epizoda 10 (S02E10)
Epizoda 9 (S02E09)
Epizoda 8 (S02E08)
další epizody (10)
2002 MI5 (TV seriál)
Epizoda 6 (S01E06)
Epizoda 5 (S01E05)
Epizoda 4 (S01E04)
další epizody (6)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky