foto

Richard Collins

  • nar. 20.7.1914
    New York City, New York, USA
  • zem. 14.2.2013 (98 let)
    Ventura, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

1980 Život, svoboda a pronásledování na Planetě opic (TV film)
1978 The Immigrants (TV film)
1960 Pay or Die
1959 Edge of Eternity
1958 Spanish Affair
The Badlanders
1957 My Gun Is Quick
1956 Invaze lupičů těl
1955 Cult of the Cobra
Kiss of Fire
1954 Bob Mathias Story, The
The Adventures of Hajji Baba
Vzpoura v bloku 11
1953 China Venture
1944 Song of Russia
The Heavenly Body
1943 Cesta do strachu
Thousands Cheer
1941 Lady Scarface - původní scénář
1940 One Crowded Night
1939 Rulers of the Sea

TV seriály

1993 Diagnóza vražda (TV seriál)
1986 Matlock (TV seriál)
1985 Spenser: For Hire (TV seriál)
1982 Remington Steele (TV seriál)
1977 Oregon Trail, The (TV seriál)
1974 Planet of the Apes (TV seriál)
1968 It Takes a Thief (TV seriál)
1967 Maya (TV seriál)
1964 Daniel Boone (TV seriál)
1961 87th Precinct (TV seriál)
1960 Route 66 (TV seriál)
The Roaring 20's (TV seriál)
1959 The Detectives (TV seriál)
The Third Man (TV seriál)
The Untouchables (TV seriál)
1958 Bat Masterson (TV seriál)
1957 Maverick (TV seriál)
Wagon Train (TV seriál)
1955 Cheyenne (TV seriál)
Star Stage (TV seriál)
1954 Studio 57 (TV seriál)
1953 General Electric Theater (TV seriál)
The Pepsi-Cola Playhouse (TV seriál)
1952 Chevron Theatre (TV seriál)
The Ford Television Theatre (TV seriál)
1951 Schlitz Playhouse of Stars (TV seriál)

Producentská filmografie

Filmy

1974 Godchild, The (TV film)

TV seriály

1986 Matlock (TV seriál)
1980 Contender, The (TV seriál)
1977 Rhinemann Exchange, The (TV seriál)
1976 Sara (TV seriál)
1975 Family Holvak, The (TV seriál)
1963 Bob Hope Presents the Chrysler Theatre (TV seriál)
Breaking Point (TV seriál)
1959 Bonanza (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace