foto

Tasha Tacosa

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Producentská filmografie

Filmy

2019 Giantess Attack 2
The 27 Club
2018 Sunset Society
2017 Halloween Pussy Trap Kill Kill

TV seriály

2012 Girls of Sunset Place (TV seriál)
2010 Beach Heat Miami (TV seriál)

Scenáristická filmografie

TV seriály

2012 Girls of Sunset Place (TV seriál)
2010 Beach Heat Miami (TV seriál)

Režijní filmografie

TV seriály

2010 Beach Heat Miami (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky