foto

Sharron Miller

  • nar. Enid, Oklahoma, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

1988 Little Girl Lost (TV film)
1986 Pleasures (TV film)
1978 Alien Zone
1976 Deportee

TV seriály

2000 Policejní okrsek (TV seriál)
Takový je život (TV seriál)
1998 Hyperion Bay (TV seriál)
Možná už zítra (TV seriál)
1997 Fame L.A. (TV seriál)
1996 Pan a paní Smithovi (TV seriál)
1995 The Client (TV seriál)
1994 Christy (TV seriál)
Hotel Malibu (TV seriál)
1993 Second Chances (TV seriál)
1991 Mírová bojiště (TV seriál)
Sisters (TV seriál)
1990 The Outsiders (TV seriál)
The Trials of Rosie O'Neill (TV seriál)
1989 Případy otce Dowlinga (TV seriál)
1988 China Beach (TV seriál)
Knightwatch (TV seriál)
1986 Bridges to Cross (TV seriál)
Právo v Los Angeles (TV seriál)
1984 Maximum Security (TV seriál)
1981 American Playhouse (TV seriál)
Cagneyová a Laceyová (TV seriál)
1978 The Paper Chase (TV seriál)
1977 Life and Times of Grizzly Adams, The (TV seriál)
1972 ABC Afterschool Specials (TV seriál)
1952 The Fisher Family (TV seriál)

Dokumentární

1976 In Search of... (TV seriál)

Střihačská filmografie

Filmy

1978 Alien Zone
1977 Guardian of the Wilderness
1976 Adventures of Frontier Fremont, The
Deportee

TV seriály

1988 Knightwatch (TV seriál)
1984 Maximum Security (TV seriál)
1981 American Playhouse (TV seriál)
1977 Life and Times of Grizzly Adams, The (TV seriál)

Dokumentární

1976 In Search of Noah's Ark
In Search of... (TV seriál)

Producentská filmografie

Filmy

1976 Deportee

Dokumentární

1976 In Search of... (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace