foto

Ivor Francis

  • nar. 26.10.1918
    Toronto, Ontario, Kanada
  • zem. 22.10.1986 (67 let)
    Los Angeles, California, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1983 Dočkáme se někdy rána? (TV film)
1981 Goldie and the Boxer Go to Hollywood (TV film)
1979 Nero Wolfe (TV film)
Poprask v Severní ulici
1978 Alien Zone
1976 McNaughton's Daughter (TV film)
State Fair (TV film)
The Return of the World's Greatest Detective (TV film)
Wackiest Wagon Train in the West, The - a.z.
1975 Bronk (TV film)
The Turning Point of Jim Malloy (TV film)
Zajatec 2. avenue
1974 Busting
Goodnight Jackie
The Suicide Club (TV film)
1973 If I Had a Million (TV film)
Nejlepší atlet světa
Night Strangler, The (TV film)
Outrage (TV film)
Super táta
1972 Eyes of Charles Sand, The (TV film)
Killer by Night (TV film)
1971 Honky
Steagle, The
The Last Child (TV film)
The Late Liz
1970 Hunters Are for Killing (TV film)
Miluji svojí ženu
Mir hat es immer Spaß gemacht
Útržky snů
1969 In Name Only (TV film)
1961 Třpyt v trávě

TV seriály

1983 The Mississippi (TV seriál)
1980 Sanford (TV seriál)
1979 240-Robert (TV seriál)
Benson (TV seriál)
Hart a Hartová (TV seriál)
Mrs. Columbo (TV seriál)
1977 Fish (TV seriál)
Lou Grant (TV seriál)
Man from Atlantis (TV seriál)
Meeting of Minds (TV seriál)
The Amazing Spider-Man (TV seriál)
1976 Executive Suite (TV seriál)
Koroner Quincy (TV seriál)
Mary Hartman, Mary Hartman (TV seriál)
Monster Squad (TV seriál)
The Practice (TV seriál)
The Quest (TV seriál)
1975 Barney Miller (TV seriál)
One Day at a Time (TV seriál)
S.W.A.T. (TV seriál)
Starsky a Hutch (TV seriál)
The Jeffersons (TV seriál)
1974 Happy Days (TV seriál)
Little House on the Prairie (TV seriál)
Run, Joe, Run (TV seriál)
The Six Million Dollar Man (TV seriál)
1973 Adam's Rib (TV seriál)
Barnaby Jones (TV seriál)
Dusty's Trail (TV seriál)
Kojak (TV seriál)
The Magician (TV seriál)
1972 Ghost Story (TV seriál)
Kung Fu (TV seriál)
Maude (TV seriál)
Search (TV seriál)
Temperatures Rising (TV seriál)
1971 Cannon (TV seriál)
Owen Marshall: Counselor at Law (TV seriál)
The Good Life (TV seriál)
The Waltons (TV seriál)
1970 Mary Tyler Moore (TV seriál)
The Snow Must Go On (S01E08)
Nancy (TV seriál)
Night Gallery (TV seriál)
Storefront Lawyers (TV seriál)
The Odd Couple (TV seriál)
The Partridge Family (TV seriál)
The Young Rebels (TV seriál)
1969 Bright Promise (TV seriál)
Love, American Style (TV seriál)
Room 222 (TV seriál)
The Bold Ones: The Lawyers (TV seriál)
The Bold Ones: The New Doctors (TV seriál)
1968 Hawaii Five-O (TV seriál)
Here Come the Brides (TV seriál)
Mayberry R.F.D. (TV seriál)
The Mod Squad (TV seriál)
The Outcasts (TV seriál)
1967 Ironside (TV seriál)
Judd for the Defense (TV seriál)
The Flying Nun (TV seriál)
1966 Dark Shadows (TV seriál)
1965 Agent Smart (TV seriál)
I Dream of Jeannie (TV seriál)
1963 Espionage (TV seriál)
General Hospital (TV seriál)
1961 The Defenders (TV seriál)
1960 Insight (TV seriál)
1959 Bonanza (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky