foto

Janko Popovič Volarič

  • nar. 14.3.1980 (40 let)
    Zagreb, Hrvatska, Jugoslávie

Zajímavosti o tvůrci (1)

Herecká filmografie

Filmy

2021 Jedini izlaz
2020 Příliš osobní známost
2019 Dopunska nastava
Voda, krev, rakije a zombie epidemie
2018 Comic Sans
2017 Exorcismus
2016 Goran
Ministerstvo lásky
Transmania
2013 Kratki spojevi
Segrt Hlapic - vyp.
Vis-À-Vis
2010 Duga
Matka na ulici

TV seriály

2020 Tajkun (TV seriál)
Episode 10 (E10)
Episode 5 (E05)
Episode 4 (E04)
2017 Ko te sisa (TV seriál)
Čista ljubav (TV seriál)
2013 Počivali u miru (TV seriál)
2011 Lařina volba (TV seriál)
Loza (TV seriál)
2009 Najbolje godine (TV seriál)
2008 Sve će biti dobro (TV seriál)
2007 Ponos Ratkajevih (TV seriál)
2006 Balkan Inc. (TV seriál)
Kazalište u kući (TV seriál)
Obični ljudi (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky