foto

Margit Carstensen

  • nar. 29.2.1940 (81 let)
    Kiel, Německá říše

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Tatort – Wofür es sich zu leben lohnt (TV film)
2013 Finsterworld
2009 Eine Kirche der Angst vor dem Fremden in mir (TV film)
2007 It Is Fine. Everything Is Fine!
Ruce pryč od Mississippi
2004 Agnes a jeho bratři
2002 Der Narr und seine Frau heute Abend in Pancomedia (TV film)
Scherbentanz
2000 John Gabriel Borkman (TV film)
Manila
1999 Eastie Boys
1998 Feuerreiter
1997 Anwalt Abel - Das schmutzige Dutzend (TV film)
Die 120 Tage von Bottrop
Gesches Gift
1992 Frauen über R. W. Fassbinder (TV film)
Terror 2000 - Intensivstation Deutschland
1989 100 Jahre Adolf Hitler - Die letzte Stunde im Führerbunker
1985 Bittere Ernte
1983 Die wilden Fünfziger
1982 Liebeskonzil
1981 Posedlost
1980 Kalte Heimat (TV film)
1979 Třetí generace
1978 Spiel der Verlierer
1977 Adolf und Marlene
Frauen in New York (TV film)
1976 Sousto pro satana
Čínská ruleta
1975 Cesta matky Küsterové do nebe
Strach před strachem (TV film)
1974 Effi Briestová
Martha (TV film)
Nora Helmer (TV film)
1973 Něžnost vlků
Svět na drátě (TV film)
1972 Brémská svoboda (TV film)
Hořké slzy Petry von Kantové
1971 Ahnfrau - Oratorium nach Franz Grillparzer, Die (TV film)
1970 Kaffeehaus, Das (TV film)
Niklashausenské putování (TV film)

TV seriály

1988 Anwalt Abel (TV seriál)
1980 Berlín, Alexandrovo náměstí (TV seriál)
Mein Traum vom Traum des Franz Biberkopf von Alfred Döblin – Ein Epilog (E14)
Eine Handvoll Menschen in der Tiefe der Stille (E04)
1974 Derrick (TV seriál)
1972 Acht Stunden sind kein Tag (TV seriál)

Dokumentární

2020 Schlingensief - In das Schweigen hineinschreien
2015 Fassbinder