foto

Patrick Gorman

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Cockroaches
Painter
2017 Like.Share.Follow
2016 13 Days
Gehenna: Where Death Lives
2015 Leaves of the Tree
Scout a její příběh
Train Station
2014 Mile Marker Seven
2013 2 Dead 2 Kill
Bukowski
Crimson Winter
2010 American Bandits: Frank and Jesse James
Přátelé jsou rodina
2009 A Little Step
Zapomenutý ostrov
2008 Disfigured
Na vlnách hrůzy
Short Track
2006 George Bush Goes to Heaven
Shut Up and Shoot!
2003 Bohové a generálové
2001 Room for Seven
1999 Freshmen
1997 Tvrdí chlapi (TV film)
Zraněná
1995 Anděl pomsty (TV film)
Divoký Bill
1994 Aljaška v plamenech
Scanner: Policajt
1993 A kapela hrála dál (TV film)
Gettysburg
1990 Dead Right
1989 Bleeder & Bates
1988 Nico
1987 Zatykač: Mrtvý nebo živý
1986 Ve stínu Kilimandžára
Vraždící stroj (TV film)
1984 John Wycliffe: The Morning Star
1981 Cheaper to Keep Her
Side Show (TV film)
1980 Nahá bomba
1979 Concorde - Letiště 1979
1977 Mary Jane Harper Cried Last Night (TV film)
1976 Alice, sladká Alice
1975 Tři dny Kondora

TV seriály

2019 Abby's (TV seriál)
Soda Gun (E07)
Liquid Courage (E06)
Mail Bin (E05)
další epizody (5)
Do temnoty (TV seriál)
Špinavej kus práce (S02E03)
2016 Westworld (TV seriál)
Pod slupkou (S01E02)
Vlčí mládě (TV seriál)
Sundowning (S06E03)
Maid of Gévaudan (S05E18)
2015 Hráč (TV seriál)
Ante Up (E02)
To Appomattox (TV seriál)
Ospalá díra (TV seriál)
Prokletý obraz (S02E13)
2014 Ospalá díra (TV seriál)
Spřízněný (S02E02)
Nepostradatelný muž (S01E12)
2013 Ospalá díra (TV seriál)
Pilot (S01E01)
NCIS: Los Angeles (TV seriál)
Splacený dluh (S05E04)
2010 Rizzoli & Isles: Vraždy na pitevně (TV seriál)
2005 It's Always Sunny in Philadelphia (TV seriál)
The Gang Finds a Dead Guy (S01E06)
Posel ztracených duší (TV seriál)
On the Wings of a Dove (S01E08)
Alias (TV seriál)
Venku z pouzdra (S05E05)
1998 Lovná zvěř (TV seriál)
1995 Kancelářská krysa (TV seriál)
Odpadlík (TV seriál)
Balada o D.B. Cooperovi (S04E03)
1994 Odpadlík (TV seriál)
Štvanice (S02E17)
1993 Hurricanes (TV seriál)
1990 Letohrátky (TV seriál)
1989 Adam 12 (TV seriál)
Generations (TV seriál)
1988 Superman (TV seriál)
1987 Second Chance (TV seriál)
1986 Crossings (TV seriál)
MacGyver (TV seriál)
Nebezpečná cesta (S02E07)
1985 CBS Storybreak (TV seriál)
Robert Kennedy & His Times (TV seriál)
1984 Cover Up (TV seriál)
1983 Manimal (TV seriál)
1982 Fame (TV seriál)
Voyagers! (TV seriál)
1981 Masada (TV seriál)
1979 French Atlantic Affair, The (TV seriál)
1977 Eight Is Enough (TV seriál)
Hunter (TV seriál)
Logan's Run (TV seriál)
Logan's Run (E01)
Washington: Behind Closed Doors (TV seriál)
1976 The Adams Chronicles (TV seriál)
The Bionic Woman (TV seriál)
1975 Ourstory (TV seriál)
1974 Happy Days (TV seriál)
1973 Mladí a neklidní (TV seriál)
1972 ABC Afterschool Specials (TV seriál)
1971 The Waltons (TV seriál)

Dokumentární

2007 Cinemassacre's Monster Madness (TV seriál) - a.z.

Host

TV pořady

2011 Aspiring Hollywood (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky