foto

Dave Elphick

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Střihačská filmografie

Filmy

2017 How to Get Girls

Dokumentární

2014 Záhadné objevy: vesmír (TV seriál)
1996 Lékařští detektivové (TV seriál)

TV pořady

2016 Auťáky z New Orleans (TV pořad)
Život veterináře (TV pořad)
2012 Nebezpečné země (TV pořad)
2011 Akvária na míru (TV pořad)
2010 Co ten pes sežral? (TV pořad)
2006 My Celebrity Home (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace