foto

Dee J. Thompson

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1966 Loď se skleněným dnem
1964 Take Me to Your Leader (TV film)
1961 Love in a Goldfish Bowl
1958 The Lady Takes a Flyer
1957 Trooper Hook
1956 The Killer is Loose
1952 It Grows on Trees
1949 Once More, My Darling

TV seriály

1966 That Girl (TV seriál) - herec, a.z.
1965 The Big Valley (TV seriál)
1964 Kentucky Jones (TV seriál)
1963 Burke's Law (TV seriál)
Grindl (TV seriál)
My Favorite Martian (TV seriál)
The Farmer's Daughter (TV seriál)
1962 Don't Call Me Charlie (TV seriál)
Stoney Burke (TV seriál)
1961 Cain's Hundred (TV seriál)
Father of the Bride (TV seriál)
Hazel (TV seriál)
1960 My Three Sons (TV seriál)
1959 Rawhide (TV seriál)
The Detectives (TV seriál)
1958 Peter Gunn (TV seriál)
The Rifleman (TV seriál)
1957 Suspicion (TV seriál)
1956 Hey, Jeannie! (TV seriál)
1955 Celebrity Playhouse (TV seriál)
Gunsmoke (TV seriál)
TV Reader's Digest (TV seriál)
The Great Gildersleeve (TV seriál)
1954 Climax! (TV seriál)
It's a Great Life (TV seriál)
1953 General Electric Theater (TV seriál)
The Life of Riley (TV seriál)
1952 The Ford Television Theatre (TV seriál)
1951 Dragnet (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace