foto

Joo-woo Lee

  • nar. 3.9.1990 (29 let)
    Jižní Korea

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Keunalui bonwigi
2015 Noongil

TV seriály

2019 Dallineun josagwan (TV seriál)
2018 Eurachacha waikiki (TV seriál)
Shiksareul habsida 3: biginjeu (TV seriál)
2017 Dolaon bokdanji (TV seriál)
2015 Da jaldoil geoya (TV seriál)
Hogooui sarang (TV seriál)
Palangsaeui jib (TV seriál)
2014 Seonamyeogo tamjungdan (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace