foto

Honoka Murakami

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Mitoriši
2017 Sanshaku tamashii
2016 Scoop!
Čihajafuru: Kami no ku
2015 Dokusaisha Koga
Džinró game: Crazy Fox
Mikrob a Gasoil
Riaru Onigokko
2012 The ABCs of Death
2008 Yukkuri Aruke, Sora wo Miro (TV film)

TV seriály

2016 Fragile (TV seriál)
2014 Gomen ne seišun (TV seriál)
2011 Kamen Rider Fourze (TV seriál)
2010 Perfect Report (TV seriál)
SOIL (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky