foto

Timur Jeremejev

  • nar. 17.11.1983 (37 let)
    Pervomayskiy, Korolev, Moskovskaya oblast, Rusko, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2013 ŽŽ

TV seriály

2018 Grand (TV seriál)
Novyj čelovek (TV seriál)
Zvonitě DiKaprio! (TV seriál)
2017 Něizvestnyj (TV seriál)
2016 Otěl Eleon (TV seriál)
2014 Proščaj, ljubimaja (TV seriál)
2012 Kuchňa (TV seriál)
Moskva. Tri vokzala (TV seriál)
Lenin živ! (S05E08)
2004 Něravnyj brak (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky