foto

Jo De Meyere

  • nar. 21.2.1939 (82 let)
    Eeklo, Belgie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Achter de wolken
2013 Het vonnis
2003 Terč: Zabiják
1990 Late zomer (TV film)
1989 Villa des roses (TV film)
1985 Leeuw van Vlaanderen, De
Vluchtafstand (TV film)
1984 Burgemeester van Veurne, De (TV film)
Levenslang (TV film)
1983 Daar is een mens verdronken (TV film)
Geschiedenis mijner jeugd (TV film)
1981 Wacht tot hij opbelt (TV film)
1980 Laat de dokter maar schuiven
1977 Geloof, hoop en liefde (TV film)
Mur italien, Le (TV film)
1976 De herberg in het misverstand (TV film)
De komst van Joachim Stiller
1975 Mort d'une nonne
1974 Schapenborre (TV film)
1973 Gered (TV film)

TV seriály

2012 Salamandr (TV seriál)
2007 Katarakt (TV seriál)
2004 Witse (TV seriál)
2001 Stille waters (TV seriál)
1999 Flikken (TV seriál)
1996 Heterdaad (TV seriál)
1991 Bossen van Vlaanderen, De (TV seriál)
Oog in oog (TV seriál)
1990 Alfa Papa Tango (TV seriál)
1986 Adriaen Brouwer (TV seriál)
1985 Flanderský lev (TV seriál)
Hard Labeur (TV seriál)
1983 Willem van Oranje (TV seriál)
1978 Dagboek van een herdershond (TV seriál)
1973 Mens van goede wil, Een (TV seriál)
1972 De vorstinnen van Brugge (TV seriál)
1969 Wij, heren van Zichem (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky