foto

Billie Worley

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2014 Fandango
2011 Losers Take All
2010 Daylight Fades
2007 Fraternity Massacre at Hell Island
2004 Bad Meat
2000 Vesmírní kovbojové
1998 How to Make the Cruelest Month
I Woke Up Early the Day I Died
Války Pentagonu (TV film)
1997 Zbraň davového šílenství (TV film)
1995 Lincolnův syn (TV film)
Pirani útočí (TV film)
Zvláštní dny
1994 Zbožňuju trable
1993 Drtič mozků
Neslyším zlo
1989 The Vernonia Incident

TV seriály

2000 As Told by Ginger (TV seriál)
1999 Love & Money (TV seriál)
Soudkyně Amy (TV seriál)
1998 Bůžek lásky (TV seriál)
Možná už zítra (TV seriál)
1997 Leaving L.A. (TV seriál)
Pohotovost (TV seriál)
Když se štěstí unaví (S03E13)
1996 Poltergeist (TV seriál)
Předčasné vydání (TV seriál)
1993 Dobrodružství Brisco Countyho Jr. (TV seriál)
1991 Nurses (TV seriál)
1988 Murphy Brown (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky