foto

Jean de Segonzac

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2008 Ztracené město (TV film)
2003 Kód 11 - 14 (TV film)
2001 Mimic 2
2000 Homicide: The Movie (TV film)
1999 Sloužit a chránit (TV film)
1998 Led (TV film)
Příběh Dennise Rodmana (TV film)
Vyhnanec (TV film)

TV seriály

2019 F.B.I. (TV seriál)
Apex (E17)
Partners in Crime (E13)
Mrtvý bod (TV seriál)
The One Where Jane Visits an Old Friend (S04E16)
2018 F.B.I. (TV seriál)
Cops and Robbers (E07)
Family Man (E06)
Mrtvý bod (TV seriál)
Mum's the Word (S03E17)
Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Mama (S19E22)
The Book of Esther (S19E20)
Gone Baby Gone (S19E09)
2017 Černá listina (TV seriál)
The Kilgannon Corporation (No. 48) (S05E07)
Dembe Zuma (No. 10) (S04E16)
Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Contrapasso (S19E03)
American Dream (S18E20)
Decline and Fall (S18E09)
další epizody (4)
2016 Bloodline (TV seriál)
Part 16 (S02E03)
Chicago Med (TV seriál)
Choices (S01E09)
Chicago P.D. (TV seriál)
Justice (S03E21)
The Cases That Need to Be Solved (S03E16)
Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Imposter (S18E03)
Unholiest Alliance (S17E18)
2015 Bloodline (TV seriál)
Part 5 (S01E05)
The Royals (TV seriál)
The Slings and Arrows of Outrageous Fortune (S01E06)
Sweet, Not Lasting (S01E04)
Chicago Fire (TV seriál)
You Know Where to Find Me (S03E20)
Vzpomínky (TV seriál)
All In (S04E05)
Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Community Policing (S17E05)
Devil's Dissections (S17E01)
Rodičovská noční můra (S16E22)
další epizody (5)
2014 Chicago Fire (TV seriál)
Arrest in Transit (S03E09)
One More Shot (S02E21)
Shoved in My Face (S02E11)
Jak prosté (TV seriál)
Corpse De Ballet (S02E15)
Vzpomínky (TV seriál)
Cashing Out (S03E04)
Flesh and Blood (S02E09)
Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Glasgowmanův hněv (S16E06)
Neviditelný (S16E04)
Voják fotbalu (S15E16)
2013 Takoví normální Američané (TV seriál)
In Control (S01E04)
Chicago Fire (TV seriál)
Retaliation Hit (S01E21)
Vzpomínky (TV seriál)
Maps and Legends (S02E07)
Bigtime (S02E01)
Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Vnitřní záležitost (S15E04)
Funny Valentine (S14E16)
Monster's Legacy (S14E13)
další epizody (4)
2012 Chicago Fire (TV seriál)
Hanging On (S01E05)
Nashville (TV seriál)
Vzpomínky (TV seriál)
You Are Here (S01E20)
The Comeback (S01E18)
Šéf (TV seriál)
True Enough (S02E10)
Consequence (S02E08)
Mania (S02E05)
další epizody (4)
Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Manhattan Vigil (S14E05)
Twenty-Five Acts (S14E03)
Father's Shadow (S13E13)
2011 Chicago: Zákon ulice (TV seriál)
Bydlení pro chudé (E04)
Lovci lebek (TV seriál)
One for the Money (S01E09)
Nebezpečná identita (TV seriál)
Sice mě to zabije, ale udělám to (E04)
Vzpomínky (TV seriál)
Road Block (S01E07)
Šéf (TV seriál)
Stasis (S01E07)
Remembered (S01E05)
Zákon a pořádek: Zločinné úmysly (TV seriál)
Osudová láska (S10E08)
Poslední ulice na Manhattanu (S10E04)
Kapsle jedu (S10E03)
další epizody (4)
Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Lost Traveler (S13E09)
2010 Detroit 1-8-7 (TV seriál)
Déjà Vu/All In (E08)
Zákon a pořádek: Los Angeles (TV seriál)
Zákon a pořádek: Zločinné úmysly (TV seriál)
Kmotr vás nyní přijme (S09E13)
Loajalita (2. část) (S09E02)
Loajalita (1. část) (S09E01)
2009 Polda z Marsu (TV seriál)
Prosté tajemství zprávy v nás všech (E12)
V odborné péči (TV seriál)
Walter - týden 5. (S02E24)
Gina - týden 3. (S02E15)
Super drbna (TV seriál)
Ztracený chlapec (S03E03)
Zákon a pořádek: Zločinné úmysly (TV seriál)
Rodinné hodnoty (S08E09)
Víra (S08E05)
V odborné péči (S08E04)
2008 New Amsterdam (TV seriál)
Reclassified (E07)
Super drbna (TV seriál)
Archibaldův osud (S02E11)
Zákon a pořádek: Zločinné úmysly (TV seriál)
Turné (S07E16)
2007 Zákon a pořádek: Zločinné úmysly (TV seriál)
Nesmysl (S07E10)
Známost (S07E06)
Semeno (S07E02)
další epizody (6)
2006 Battlestar Galactica (TV seriál)
Torn (S03E06)
Zákon a pořádek: Zločinné úmysly (TV seriál)
Až na kost (S05E20)
Volný pokoj (S05E17)
Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Shoda okolností (S07E08)
2005 Zákon a pořádek: Porota (TV seriál)
The Abominable Showman (E01)
Zákon a pořádek: Zločinné úmysly (TV seriál)
Nad ránem: 2. část (S05E07)
Nad ránem: 1. část (S05E06)
Soudci (S04E23)
další epizody (5)
Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Patnáctiletá (S06E15)
2004 The Jury (TV seriál)
Zákon a pořádek: Zločinné úmysly (TV seriál)
Posmrtné dílo (S04E02)
Nebezpečné hry (S03E15)
Čekání na slávu (S03E12)
Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Bratrstvo (S05E12)
2003 Detektív (TV seriál)
Dragnet (TV seriál)
Zákon a pořádek: Zločinné úmysly (TV seriál)
Prorok (S03E08)
Rodinný hotel (S02E12)
Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Útěk (S05E11)
Nátlak (S05E06)
Privilege (S04E17)
2002 Glory Days (TV seriál)
Zóna soumraku (TV seriál)
Zákon a pořádek: Zločinné úmysly (TV seriál)
Hříchy minulosti (S01E18)
Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Chameleon (S04E01)
Popular (S03E16)
2001 Zákon a pořádek: Zločinné úmysly (TV seriál)
Oběť bez tváře (S01E06)
Krvavé zlato (S01E01)
Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Propletenec (S03E05)
Hněv (S03E02)
Pixies (S02E09)
2000 Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Closure, Part 2 (S02E03)
Nocturne (S01E21)
1999 Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Payback (S01E01)
1998 Oz (TV seriál)
Escape from Oz (S02E08)
1997 Oz (TV seriál)
A Game of Checkers (S01E08)
God's Chillin' (S01E03)
1993 Zločin v ulicích (TV seriál)

Scenáristická filmografie

Filmy

2008 Ztracené město (TV film)

Kameramanská filmografie

Dokumentární

1994 Life and Times of Allen Ginsberg, The (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace