foto

Jean de Segonzac

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2008 Ztracené město (TV film)
2003 Kód 11 - 14 (TV film)
2001 Mimic 2
2000 Homicide: The Movie (TV film)
1999 Sloužit a chránit (TV film)
1998 Led (TV film)
Příběh Dennise Rodmana (TV film)
Vyhnanec (TV film)

TV seriály

2020 FBI: Most Wanted (TV seriál)
Prophet (S01E06)
Manifest (TV seriál)
Emergency Exit (S02E07)
Mrtvý bod (TV seriál)
Love You to Bits and Bytes (S05E10)
2019 F.B.I. (TV seriál)
An Imperfect Science (S02E04)
Appearances (S01E21)
Apex (S01E17)
další epizody (4)
Of Kings and Prophets (TV seriál)
Little Lower Than the Angels (E05)
Mrtvý bod (TV seriál)
The One Where Jane Visits an Old Friend (S04E16)
Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
The Darkest Journey Home (S21E02)
2018 F.B.I. (TV seriál)
Cops and Robbers (S01E07)
Family Man (S01E06)
Mrtvý bod (TV seriál)
Mum's the Word (S03E17)
Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Mama (S19E22)
The Book of Esther (S19E20)
Gone Baby Gone (S19E09)
2017 Černá listina (TV seriál)
Killgannon Corporation (č. 48) (S05E07)
Dembe Zuma (č. 10) (S04E16)
Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Contrapasso (S19E03)
American Dream (S18E20)
Decline and Fall (S18E09)
další epizody (4)
2016 Bloodline (TV seriál)
Part 16 (S02E03)
Chicago Med (TV seriál)
Choices (S01E09)
Policie Chicago (TV seriál)
Justice (S03E21)
The Cases That Need to Be Solved (S03E16)
Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Imposter (S18E03)
Unholiest Alliance (S17E18)
2015 Bloodline (TV seriál)
Part 5 (S01E05)
The Royals (TV seriál)
The Slings and Arrows of Outrageous Fortune (S01E06)
Sweet, Not Lasting (S01E04)
Chicago Fire (TV seriál)
You Know Where to Find Me (S03E20)
Vzpomínky (TV seriál)
All In (S04E05)
Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Community Policing (S17E05)
Devil's Dissections (S17E01)
Rodičovská noční můra (S16E22)
další epizody (5)
2014 Chicago Fire (TV seriál)
Arrest in Transit (S03E09)
One More Shot (S02E21)
Shoved in My Face (S02E11)
Jak prosté (TV seriál)
Corpse De Ballet (S02E15)
Vzpomínky (TV seriál)
Cashing Out (S03E04)
Flesh and Blood (S02E09)
Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Glasgowmanův hněv (S16E06)
Neviditelný (S16E04)
Voják fotbalu (S15E16)
2013 Takoví normální Američané (TV seriál)
In Control (S01E04)
Chicago Fire (TV seriál)
Retaliation Hit (S01E21)
Vzpomínky (TV seriál)
Maps and Legends (S02E07)
Bigtime (S02E01)
Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Vnitřní záležitost (S15E04)
Funny Valentine (S14E16)
Monster's Legacy (S14E13)
další epizody (4)
2012 Chicago Fire (TV seriál)
Hanging On (S01E05)
Nashville (TV seriál)
Vzpomínky (TV seriál)
You Are Here (S01E20)
The Comeback (S01E18)
Šéf (TV seriál)
True Enough (S02E10)
Consequence (S02E08)
Mania (S02E05)
další epizody (4)
Patty Hewes - nebezpečná advokátka (TV seriál)
Failure Is Failure (S05E03)
Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Manhattan Vigil (S14E05)
Twenty-Five Acts (S14E03)
Father's Shadow (S13E13)
2011 Chicago: Zákon ulice (TV seriál)
Bydlení pro chudé (E04)
Lovci lebek (TV seriál)
One for the Money (S01E09)
Nebezpečná identita (TV seriál)
Sice mě to zabije, ale udělám to (E04)
Vzpomínky (TV seriál)
Road Block (S01E07)
Šéf (TV seriál)
Stasis (S01E07)
Remembered (S01E05)
Zákon a pořádek: Zločinné úmysly (TV seriál)
Osudová láska (S10E08)
Poslední ulice na Manhattanu (S10E04)
Kapsle jedu (S10E03)
další epizody (4)
Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Lost Traveler (S13E09)
2010 Detroit 1-8-7 (TV seriál)
Déjà Vu/All In (E08)
Zákon a pořádek: Los Angeles (TV seriál)
Zákon a pořádek: Zločinné úmysly (TV seriál)
Kmotr vás nyní přijme (S09E13)
Loajalita (2. část) (S09E02)
Loajalita (1. část) (S09E01)
2009 Záchranka San Francisco (TV seriál)
Masquerade (E05)
Polda z Marsu (TV seriál)
Prosté tajemství zprávy v nás všech (E12)
V odborné péči (TV seriál)
Walter - týden 5. (S02E24)
Gina - týden 3. (S02E15)
Patty Hewes - nebezpečná advokátka (TV seriál)
Spal to, roztrhej to, mně je to fuk (S02E02)
Super drbna (TV seriál)
Ztracený chlapec (S03E03)
Zákon a pořádek: Zločinné úmysly (TV seriál)
Rodinné hodnoty (S08E09)
Víra (S08E05)
V odborné péči (S08E04)
2008 New Amsterdam (TV seriál)
Reclassified (E07)
Super drbna (TV seriál)
Archibaldův osud (S02E11)
Zákon a pořádek: Zločinné úmysly (TV seriál)
Turné (S07E16)
2007 Patty Hewes - nebezpečná advokátka (TV seriál)
Úplná výbava na kuželky (S01E05)
Zákon a pořádek: Zločinné úmysly (TV seriál)
Nesmysl (S07E10)
Známost (S07E06)
Semeno (S07E02)
další epizody (6)
2006 Bratrství (TV seriál)
Matthew 13:57 (S01E03)
Jednotka zvláštního určení (TV seriál)
Návnada (S02E10)
Battlestar Galactica (TV seriál)
Rozervaní (S03E06)
Zákon a pořádek: Zločinné úmysly (TV seriál)
Až na kost (S05E20)
Volný pokoj (S05E17)
Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Shoda okolností (S07E08)
Právo a pořádek (TV seriál)
America, Inc. (S16E17)
Family Friend (S16E12)
2005 Zákon a pořádek: Porota (TV seriál)
The Abominable Showman (E01)
Zákon a pořádek: Zločinné úmysly (TV seriál)
Nad ránem: 2. část (S05E07)
Nad ránem: 1. část (S05E06)
Soudci (S04E23)
další epizody (5)
Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Patnáctiletá (S06E15)
Právo a pořádek (TV seriál)
Flaw (S16E02)
Dining Out (S15E18)
2004 The Jury (TV seriál)
Zákon a pořádek: Zločinné úmysly (TV seriál)
Posmrtné dílo (S04E02)
Nebezpečné hry (S03E15)
Čekání na slávu (S03E12)
Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Bratrstvo (S05E12)
Právo a pořádek (TV seriál)
The Brotherhood (S15E03)
2003 Detektív (TV seriál)
Dragnet (TV seriál)
Zákon a pořádek: Zločinné úmysly (TV seriál)
Prorok (S03E08)
Rodinný hotel (S02E12)
Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Útěk (S05E11)
Nátlak (S05E06)
Privilege (S04E17)
2002 Glory Days (TV seriál)
Zóna soumraku (TV seriál)
Noční linka (E06)
Kolébka temnoty (E05)
Zákon a pořádek: Zločinné úmysly (TV seriál)
Hříchy minulosti (S01E18)
Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Chameleon (S04E01)
Popular (S03E16)
2001 Zákon a pořádek: Zločinné úmysly (TV seriál)
Oběť bez tváře (S01E06)
Krvavé zlato (S01E01)
Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Propletenec (S03E05)
Hněv (S03E02)
Pixies (S02E09)
2000 Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Closure, Part 2 (S02E03)
Nocturne (S01E21)
1999 Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Payback (S01E01)
1998 Oz (TV seriál)
Escape from Oz (S02E08)
1997 Oz (TV seriál)
A Game of Checkers (S01E08)
God's Chillin' (S01E03)
1993 Zločin v ulicích (TV seriál)

Scenáristická filmografie

Filmy

2008 Ztracené město (TV film)

Kameramanská filmografie

TV seriály

1995 Zločin v ulicích (TV seriál)
Colors (S03E19)
Nothing Personal (S03E18)
In Search of Crimes Past (S03E17)
další epizody (11)
1994 Zločin v ulicích (TV seriál)
All Through the House (S03E08)
The Last of the Watermen (S03E07)
Crosetti (S03E06)
další epizody (12)

Dokumentární

1994 The Life and Times of Allen Ginsberg (TV film)
1993 Road Scholar
1991 Little Vicious, A

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky