foto

Lore Krainer

  • nar. 4.11.1930 (90 let)
    Graz, Steiermark, Rakousko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1994 Phettbergs nette Leit Show
1993 Krücke
1984 Eine blaßblaue Frauenschrift (TV film)
1983 Herrenjahre (TV film)

TV seriály

1994 Monte Video (TV seriál)
1983 Alfred auf Reisen (TV seriál)
1978 Guglhupf (TV seriál)

Scenáristická filmografie

TV seriály

1983 Alfred auf Reisen (TV seriál)

Host

TV pořady

1987 Seitenblicke (TV pořad)
1971 Dalli Dalli (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky