foto

Lew Palter

  • nar. 3.11.1928 (90 let)
    New York City, New York, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1997 Lebkouni: Dědictví Udary (TV film)
Titanic
1994 Lebkouni III: Temná budoucnost (TV film)
1987 Glory Years (TV film)
1985 Badge of the Assassin (TV film)
1982 Rules of Marriage, The (TV film)
1981 První říjnové pondělí
1980 Police Story: Confessions of a Lady Cop (TV film)
1977 Stonestreet: Who Killed the Centerfold Model? (TV film)
1976 Richie Brockelman: The Missing 24 Hours (TV film)
1972 Lieutenant Schuster's Wife (TV film)
1971 Steagle, The

TV seriály

1994 Bláznovy fejetony (TV seriál)
1986 Právo v Los Angeles (TV seriál)
1983 A-Team (TV seriál)
A Small and Deadly War (S01E04)
1981 Cagneyová a Laceyová (TV seriál)
1980 Bosom Buddies (TV seriál)
Too Close for Comfort (TV seriál)
1978 The Incredible Hulk (TV seriál)
1977 Soap (TV seriál)
1976 Charlieho andílci (TV seriál)
Delvecchio (TV seriál)
The Bionic Woman (TV seriál)
1975 Baretta (TV seriál)
The Invisible Man (TV seriál)
Three for the Road (TV seriál)
1973 Griff (TV seriál)
1971 McMillan & Wife (TV seriál)
The Waltons (TV seriál)
1970 McCloud (TV seriál)
Nanny and the Professor (TV seriál)
1969 The Brady Bunch (TV seriál)
1968 Here's Lucy (TV seriál)
It Takes a Thief (TV seriál)
The Doris Day Show (TV seriál)
1967 Ironside (TV seriál)
The Flying Nun (TV seriál)
The High Chaparral (TV seriál)
1965 Run for Your Life (TV seriál)
The F.B.I. (TV seriál)
1962 The Virginian (TV seriál)
1955 Gunsmoke (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace