foto

Wanda Morganstern

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 St. Agatha
2015 Gwilliam
2014 30 Days in Atlanta
Fat Chance
Games That Children Play, The
Lost Footage, The
2013 Kouzlo přítomného okamžiku
Let the Church Say Amen (TV film)
2012 Revenge of the Sandman
2010 Bee Sting

TV seriály

2017 Tales (TV seriál)

Dokumentární

2017 Vybrala si mě vražda (TV seriál)
2013 Snapped: Killer Couples (TV seriál)
2011 Lovec vrahů (TV seriál)

Host

TV pořady

2007 It's Supernatural (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace