foto

Tania Raymonde

  • nar. 22.3.1988 (29 let)
    Los Angeles, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tania Raymonde Helen Katz se narodila 22 března 1988 v Kalifornském Los Angeles. Je tedy Beran. Tato tmavovláska se španělskými kořeny od malička vyrůstala v Los Angeles, což jí dalo šanci se brzy poohlížet po filmové branži. A toho hned využila už ve dvanácti letech.

Ve dvanácti hrála v seriálu MALCOLM V NESNÁZÍCH a poté další role v seriálech jako TEN, KDO TĚ CHRÁNÍ, THE O´KEEFES, NOČNÍ MŮRY, NCSI, KRIMINÁLKA NEW YORK, MÉDIUM či ve filmu DĚTI NA OSLAVĚ SVÝCH NAROZENIN. V letech 2005 až 2008 jí ale proslavil seriál ZTRACENI, kde hrála ALEX ROUSSEAUOVOU, dceru francouzky DANIELLE ROUSSEAUOVÉ, která na ostrově ztroskotala před šestnácti lety. Poté byla adoptivní dcerou BENJAMINA LINUSE, kterého hrál MICHAEL EMERSON. Od té doby i sama píše a režíruje. Napsala, nastříhala a zrežírovala svůj krátký film CELL DIVISION, za který následně dostala cenu na jednom z menších festivalů.

Od roku 2008 jde její kariéra nahoru a dostává role ve filmech jako WILD CHERRY, UVAŘÍME, UVIDÍME..., CHASING 3000, SMUTNÝ JAKO JAZZ, který produkovala a v seriálu HAWAII FIVE-0, ODLOŽENÉ PŘÍPADY a od MTV seriál ÚDOLÍ SMRTI. Její zatím nejznámější film je z roku 2013, kde hraje postavu Nikky V TEXASKÉM MASAKRU MOTOROVOU PILOU 3D a téhož roku film JODI ARIAS: DIRTY LITTLE SECRET, kde konečně hraje hlavní roli, ve filmu podle skutečnosti.

Během natáčení seriálu ZÁKON A POŘÁDEK: ZLOČINNÉ ÚMYSLY se Tania seznámila se známým hercem JEFFEM GOLDBLUMEM, se kterým chodila i přes rozdílný věk. Je vysoká 166 centimetrů.

lost815

Herecká filmografie

Filmy

2017 Manson Girls
2016 Dirty Lies
2013 Jodi Arias: Dirty Little Secret (TV film)
Texaský masakr motorovou pilou 3D
2012 Crazy Eyes
Smutný jako jazz
2011 Losers Take All
Trophy Kids
2010 Chasing 3000
2009 Elsewhere
Neposkvrněné početí malého čudly
Uvaříme, uvidíme…
Wild Cherry
2008 Puberťáci milují sex
The Other Side of the Tracks
2006 The Garage
2002 Děti na oslavě svých narozenin

TV seriály

2016 Goliath (TV seriál)
Citizens United (E08)
Beauty and the Beast (E07)
Line of Fire (E06)
další epizody (8)
Poslední loď (TV seriál)
The Scott Effect (S03E01)
2015 Poslední loď (TV seriál)
Ještě větší jednota (S02E13)
Námořní bitva (S02E12)
Valkýra (S02E11)
2014 Inteligence (TV seriál)
Teorie velkého třesku (TV seriál)
Manipulace lokomotivou (S07E15)
2013 Chicago Fire (TV seriál)
Let Her Go (S01E23)
Leaders Lead (S01E22)
2011 Údolí smrti (TV seriál)
Záměna (TV seriál)
2010 Havaj 5-0 (TV seriál)
Pod dohledem (TV seriál)
Ztraceni (TV seriál)
Pro co zemřeli (S06E16)
Dr. Linus (S06E07)
2009 Zapomenutí (TV seriál)
Ztraceni (TV seriál)
Mrtvý znamená mrtvý (S05E12)
2008 Havárie (TV seriál)
Uklízeč (TV seriál)
90210: Nová generace (TV seriál)
Ztraceni (TV seriál)
Rýsují se věci příští (S04E09)
Seznamte se s Kevinem Johnsonem (S04E08)
Ekonom (S04E03)
další epizody (5)
2007 Ztraceni (TV seriál)
Za zrcadlem (S03E22)
Největší hity (S03E21)
Muž za oponou (S03E20)
další epizody (6)
2006 Ztraceni (TV seriál)
Ano (S03E06)
Skleněná baletka (S03E02)
Žij s námi, sám zemřeš (S02E23)
další epizody (5)
2005 Medium (TV seriál)
Sběratelé kostí (TV seriál)
2004 Kriminálka New York (TV seriál)
2003 Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
Odložené případy (TV seriál)
That's So Raven (TV seriál)
The O'Keefes (TV seriál)
2001 Noční můry (TV seriál)
Ten, kdo tě chrání (TV seriál)
Zákon a pořádek: Zločinné úmysly (TV seriál)
2000 Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Malcolm v nesnázích (TV seriál)
The Brothers Garcia (TV seriál)
1999 Providence (TV seriál)

Dokumentární

2016 Pátrání po Rockym II

TV pořady

1981 Entertainment Tonight (TV pořad)

Hudební videoklipy

2007 Maroon 5 - Won't Go Home Without You (hudební videoklip)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace