foto

Tian Liang

  • nar. 10.4.1959 (60 let)
    Peking, Čína
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Good Luck Dad
2017 The Missing
2016 Můj strážný senior
2013 Ve znamení zběsilosti
2010 Super Player
2009 Mei wei qing ge
2008 Mumie: Hrob Dračího císaře
2004 Tu ran fa cai
1995 Xue an mi qing (TV film)
1989 Wan zhu

TV seriály

2018 Sand Puzzle (TV seriál)
2000 Xing suo (TV seriál)
1998 Shen diao xia lü (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace