foto

Cihan Okan

  • nar. 1959

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2013 Benimle Oynar mısın?
2006 Kabuslar Evi: Takip (TV film)

TV seriály

2011 Vyměněné životy (TV seriál)
2008 Yaban Gülü (TV seriál)
2007 Duvar (TV seriál)
2005 Nehir (TV seriál)
Savcının Karısı (TV seriál)

Skladatelská filmografie

TV seriály

2000 Delikanlı (TV seriál)

Host

TV pořady

1992 Eurovision Şarkı Yarışması (TV pořad)
1990 Eurovision Şarkı Yarışması (TV pořad)
1989 Eurovision Şarkı Yarışması (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky