foto

Marcin Janos Krawczyk

  • nar. 26.10.1978 (41 let)
    Tomaszów Lubelski, Lubelskie, Polsko

Herecká filmografie

Filmy

2016 Smoleńsk
2013 Tajemnica Westerplatte
2003 Počasí na zítra

TV seriály

2018 Nielegalni (TV seriál)
2017 W rytmie serca (TV seriál)
2016 Druga szansa (TV seriál)
2012 Komisarz Alex (TV seriál)
Przyjaciółki (TV seriál)
2011 Przepis na życie (TV seriál)
2010 1920. Wojna i miłość (TV seriál)
2008 Ojciec Mateusz (TV seriál)

Galerie (4)

do profilu filmu >>

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky