foto

G. Wood

  • nar. 31.12.1919
    Forrest City, Arkansas, USA
  • zem. 24.7.2000 (80 let)
    Macon, Georgia, USA

Herecká filmografie

Filmy

1989 Falešný svědek (TV film)
1984 Stahující se smyčka
1983 Skin of Our Teeth, The (TV film)
1974 It Couldn't Happen to a Nicer Guy (TV film)
Odborník na banky
1972 The Glass House (TV film)
1971 Harold a Maude
1970 Brewster McCloud
M*A*S*H

TV seriály

1972 M*A*S*H (TV seriál)
1969 Love, American Style (TV seriál)

Diskuze k tvůrci (0)

    • 20.6.2020  09:48
    sator
    (hodnocení, komentáře)

    Spolu s Gary Burghoffem, Timothy Brownem a Coreym Fischerem je jedním z pouhých čtyř herců, kteří se objeví jak v původním filmu MASH (1970), tak v následujících televizních seriálech, M A  S  H“ (1972) , a s Gary Burghoffem, jediným ze dvou, který reprízoval svůj filmový charakter v televizním seriálu.

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky