foto

G. Wood

  • nar. 31.12.1919
    Forrest City, Arkansas, USA
  • zem. 24.7.2000 (80 let)
    Macon, Georgia, USA

Herecká filmografie

Filmy

1989 Falešný svědek (TV film)
1984 Stahující se smyčka
1983 Skin of Our Teeth, The (TV film)
1974 It Couldn't Happen to a Nicer Guy (TV film)
Odborník na banky
1972 The Glass House (TV film)
1971 Harold a Maude
1970 Brewster McCloud
M*A*S*H

TV seriály

1972 M*A*S*H (TV seriál)
1969 Love, American Style (TV seriál)

Galerie (5)

do profilu filmu >>

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky