foto

Bernd Ander

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1980 Die Gräfin vom Naschmarkt (TV film)
1978 Pension Schöller (TV film)
1977 Der Zauberlehrling
1971 Herr Pfeffermaus und seine Freunde (TV film)
Und Jimmy ging zum Regenbogen
1968 Was Ihr wollt (TV film)
1967 Heubodengeflüster
1966 Boccaccio (TV film)

TV seriály

1984 Der Sonne entgegen (TV seriál)
1980 Die liebe Familie (TV seriál)
1976 Inspektion Lauenstadt (TV seriál)
1973 Hallo - Hotel Sacher... Portier! (TV seriál)
1971 Wenn der Vater mit dem Sohne (TV seriál)
1965 Donaug'schichten (TV seriál)

Divadelní záznam

1981 Weekend im Paradies (divadelní záznam)
1971 Evol (divadelní záznam)
1970 Messerköpfe (divadelní záznam)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky