foto

Rolf Kutschera

  • nar. 6.1.1916
    Wien, Rakousko-Uhersko
  • zem. 22.1.2012 (96 let)
    Wien, Wien, Rakousko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Režijní filmografie

Filmy

1980 Die Gräfin vom Naschmarkt (TV film)
1965 Geisterkomödie - Eine unwahrscheinliche Komödie (TV film)
1961 Die Ballade vom Franz und der Marie (TV film)
1959 Brillanten aus Wien (TV film)
1957 Die Unentschuldigte Stunde
1953 Der Schlachtenlenker (TV film)

Divadelní záznam

1972 Sorbas (divadelní záznam)

Scenáristická filmografie

Host

TV pořady

2012 Austropop-Legenden (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky