foto

Stephanie Chambers

  • nar. 9.3.1971 (47 let)
    Birmingham, Anglie, Velká Británie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2004 Chuckyho sémě
2002 Fields of Gold (TV film)

TV seriály

2004 Courtroom, The (TV seriál)
2003 New Tricks (TV seriál)
2000 Border Cafe (TV seriál)
Doctors (TV seriál)
1995 Independent Man, An (TV seriál)
1982 Brookside (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace