foto

Jiří Žák

  • nar. 9.9.1946 (73 let)
    Praha, Československo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2010 Doktor od jezera hrochů
2006 Obsluhoval jsem anglického krále
1992 Kačenka a strašidla
Městem chodí Mikuláš (TV film)
1990 Král kolonád
1989 Blázni a děvčátka
1985 Dobré světlo
Duhová kulička (TV film)
1983 Sestřičky
1980 Koncert
Krakonoš a lyžníci
1979 Diagnóza smrti
Na koho to slovo padne...
Smrt stopařek
1978 Radost až do rána
1977 Zítra vstanu a opařím se čajem
1976 Noc klavíristy
1974 Dvacátý devátý
1973 Jezdec formule risk
1969 Dlouhé dopoledne (TV film)
Paní Bohdana (TV film)
1968 Ohlédnutí
1966 Kočár do Vídně

TV seriály

2012 Kriminálka Anděl (TV seriál)
O mrtvých jen dobře (S03E06)
2010 Dokonalý svět (TV seriál)
Vánoce v Karibiku (E01)
2007 Hraběnky (TV seriál)
Louky naproti (E17)
1986 Chobotnice z II. patra (TV seriál)
Všechno napůl! (E03)
Velké sedlo (TV seriál)
1985 Vlak dětství a naděje (TV seriál)
Návrat domů (E06)
1983 Návštěvníci (TV seriál)
Návštěvníci přicházejí (E03)

Dokumentární

2008 Kdyby... (TV film)
1999 Marlene Jobert, interview (TV film)
Michel Galabru, interview (TV film)
1998 Annie Girardot, interview (TV film)
Robert Hossein, interview (TV film)
Robert Merle, interview (TV film)
1997 Jean Marais, Interview (TV film)

Divadelní záznam

2017 Hašler... (divadelní záznam)
2011 Marie Stuartovna (divadelní záznam)
2010 Višňový sad (divadelní záznam)
1962 Rozmarné léto (divadelní záznam)

Host

TV pořady

2011 Ztracené adresy (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky