foto

Fernando Guillén Cuervo

  • nar. 11.3.1963 (57 let)
    Barcelona, Cataluña, Španělsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Sin novedad
2016 El signo de Caronte
La corona partida
2014 Un encuentro
2010 Balada o smutné trumpetě
Cruzando el límite
2008 Dvojčata
Quantum of Solace
Sangre de mayo
2007 Nedělní světlo
2006 Tajemství hrobky
2005 Vorvik
2004 Tiovivo c. 1950
2003 Desítka na zádech (TV film)
Los novios búlgaros
2002 Caballero Don Quijote, El
Florido pensil, El
Mluv s ní
Nowhere
Todo menos la chica
2001 Calígula (TV film)
No te fallaré
2000 Año Mariano
Gioco di specchi (TV film)
1998 Buen novio, Un
1997 Airbag
1996 Calor... y celos
Corsarios del chip
Gran Slalom
Vida privada, La
1995 Sálvate si puedes
1994 Alsasua 1936
Obchodní záležitost
1993 El amante bilingüe
Laberinto griego, El
Tres palabras
1992 1492: Dobytí ráje
Havanera 1820
Zabít Elizabeth
1991 Noche más larga, La
1990 Boom boom
Huella del crimen 2: El crimen de las estanqueras de Sevilla, La (TV film)
Invierno en Lisboa, El
Las edades de Lulú
Leyenda del cura de Bargota, La (TV film)
Samé dukáty
1989 El Mar y el tiempo
La luna negra
1987 La señora
Zákon touhy
1986 Oficio de muchachos
1985 Nosotros en particular
Rodinný zločin
1984 Memorias del general Escobar
1982 Pestańas postizas

TV seriály

2019 Treadstone (TV seriál)
The Berlin Proposal (E03)
2017 Servir y proteger (TV seriál)
Ministerstvo času (TV seriál)
Tiempo de esplendor (S03E05)
2015 Seis hermanas (TV seriál)
2012 Rescatando a Sara (TV seriál)
2009 Los misterios de Laura (TV seriál)
2008 Sin tetas no hay paraíso (TV seriál)
2006 Tirando a dar (TV seriál)
2002 Javier ya no vive solo (TV seriál)
2000 Raquel busca su sitio (TV seriál)
1995 Día que me quieras, El (TV seriál)
Mar de dudas (TV seriál)
1994 Destino en sus manos, El (TV seriál)
1989 Mundo de Juan Lobón, El (TV seriál)
Primera función (TV seriál)
1986 La comedia dramática española (TV seriál)

Dokumentární

2019 Sesión Salvaje
2014 Pantalla herida, La

Režijní filmografie

Host

TV pořady

2007 Memòries de la tele (TV pořad)
2005 XIX premios Goya (TV pořad)
2000 XIV premios Goya (TV pořad)
1996 X premios Goya (TV pořad)
1995 IX premios Goya (TV pořad)
1993 VII premios Goya (TV pořad)
1992 ¡Hola Raffaella! (TV pořad)
1991 V premios Goya (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky