foto

Peter Tolan

  • nar. 5.7.1958 (62 let)
    Scituate, Massachusetts, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2015 Smoker, The
2011 Council of Dads, The (TV film)
2008 End of Steve, The (TV film)
Hledá se Amanda
2007 Fort Pit (TV film)
2005 A co když je to pravda?
Hádej kdo?
2002 Přeber si to znovu
Zloději z Harvardu
2001 Zlatíčka pro každého
2000 Smlouva s ďáblem
Z jaké jsi planety?
1999 Přeber si to
1997 Dave Chappelle Project, The (TV film)
1996 Mí drazí Američané

TV seriály

2017 Outsiders (TV seriál)
How We Hunt (S02E04)
2016 Outsiders (TV seriál)
All Hell (S01E12)
Day Most Blessed (S01E10)
Demolition (S01E05)
2015 The Jim Gaffigan Show (TV seriál)
2014 Mizera (TV seriál)
Cannibal (E04)
Serial Killer (E01)
2011 Zachraň mě (TV seriál)
Ashes (S07E09)
Vows (S07E08)
Press (S07E03)
další epizody (4)
2010 Zachraň mě (TV seriál)
A.D.D. (S06E10)
Cowboy (S06E08)
Blackout (S06E05)
další epizody (4)
2009 Zachraň mě (TV seriál)
Drink (S05E22)
Jump (S05E21)
Lesbos (S05E17)
další epizody (10)
2007 Zachraň mě (TV seriál)
Yaz (S04E13)
Keefe (S04E12)
High (S04E10)
další epizody (8)
2006 Zachraň mě (TV seriál)
Beached (S03E13)
Devil (S03E01)
2005 Zachraň mě (TV seriál)
Justice (S02E13)
Happy (S02E12)
Rebirth (S02E09)
další epizody (9)
2004 Zachraň mě (TV seriál)
Sanctuary (S01E13)
Leaving (S01E12)
Mom (S01E11)
další epizody (11)
2002 Wednesday 9:30 (8:30 Central) (TV seriál)
21. okrsek (TV seriál)
Vacation (S02E12)
Gay (S02E11)
Quitter (S02E06)
další epizody (6)
2001 21. okrsek (TV seriál)
Masáž (S01E05)
Nohy (S01E04)
Záchod (S01E03)
další epizody (5)
1998 Style and Substance (TV seriál)
1996 Buddies (TV seriál)
1995 George Wendt Show, The (TV seriál)
1994 Ellen (TV seriál)
1993 Good Advice (TV seriál)
1991 Kutil Tim (TV seriál)
Víc než jen city (S01E07)
Rodinná večeře aneb Základy stolování (S01E06)
1990 Carol & Company (TV seriál)
Wish You Were Here (TV seriál)
1988 Murphy Brown (TV seriál)

TV pořady

1992 The Larry Sanders Show (TV pořad)

Režijní filmografie

Filmy

2008 End of Steve, The (TV film)
Hledá se Amanda

TV seriály

2011 Zachraň mě (TV seriál)
Ashes (S07E09)
Vows (S07E08)
Mutha (S07E01)
2010 Zachraň mě (TV seriál)
A.D.D. (S06E10)
Blackout (S06E05)
Change (S06E02)
další epizody (4)
2009 Zachraň mě (TV seriál)
Drink (S05E22)
Jump (S05E21)
Mickey (S05E11)
další epizody (7)
2007 Zachraň mě (TV seriál)
Baby Face (S04E01)
2006 Zachraň mě (TV seriál)
Hell (S03E12)
Discovery (S03E02)
Devil (S03E01)
2005 Zachraň mě (TV seriál)
Justice (S02E13)
Reunion (S02E06)
Sensitivity (S02E05)
2004 Zachraň mě (TV seriál)
Sanctuary (S01E13)
Guts (S01E01)
2002 21. okrsek (TV seriál)
Vacation (S02E12)
Sacrilege (S02E01)
1998 Style and Substance (TV seriál)

Herecká filmografie

Filmy

1994 Home
1990 Alice

TV seriály

2006 Zachraň mě (TV seriál)
Beached (S03E13)
2002 21. okrsek (TV seriál)
Sacrilege (S02E01)
1998 Maggie (TV seriál)
Style and Substance (TV seriál)

Dokumentární

2017 Americká 90. léta (TV seriál)
The Art of Television : les réalisateurs de séries (TV seriál)

Tvůrcovská filmografie

TV seriály

2014 Mizera (TV seriál)
Mammophile (E13)
Man's Best Friend (E12)
Remembrance of Taxis Past (E11)
další epizody (13)
2011 Zachraň mě (TV seriál)
Ashes (S07E09)
Vows (S07E08)
Jeter (S07E07)
další epizody (9)
2010 Zachraň mě (TV seriál)
A.D.D. (S06E10)
Goodbye (S06E09)
Cowboy (S06E08)
další epizody (10)
2009 Zachraň mě (TV seriál)
Drink (S05E22)
Jump (S05E21)
Zippo (S05E20)
další epizody (22)
2007 Zachraň mě (TV seriál)
Yaz (S04E13)
Keefe (S04E12)
Cycle (S04E11)
další epizody (13)
2006 Zachraň mě (TV seriál)
Beached (S03E13)
Hell (S03E12)
Twilight (S03E11)
další epizody (13)
2005 Zachraň mě (TV seriál)
Justice (S02E13)
Happy (S02E12)
Bitch (S02E11)
další epizody (13)
2004 Zachraň mě (TV seriál)
Sanctuary (S01E13)
Leaving (S01E12)
Mom (S01E11)
další epizody (13)
2002 21. okrsek (TV seriál)
Dad (S02E13)
Vacation (S02E12)
Gay (S02E11)
další epizody (13)
2001 21. okrsek (TV seriál)
Vztek (S01E06)
Masáž (S01E05)
Nohy (S01E04)
další epizody (6)

Producentská filmografie

TV seriály

2016 Outsiders (TV seriál)

Host

TV pořady

1998 The 50th Annual Primetime Emmy Awards (TV pořad)
1992 The Larry Sanders Show (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky