foto

Tim Blake Nelson

  • nar. 5.11.1964 (54 let)
    Tulsa, Oklahoma, USA

Kontakt

  • UNITED TALENT AGENCY
    9560 WILSHIRE BLVD.
    BEVERLY HILLS, CA 90212
    USA

Herecká filmografie

Filmy

2019 Angel Has Fallen
Podfukářky
The Long Home
The Report
Tribe
2018 Monster
The Ballad of Buster Scruggs
2017 Deidra & Laney Rob a Train
Sidney Hall
The Institute
2016 Kolos
The Confirmation
Ulička slávy
2015 Anestezie
Fantastická čtyřka
For Justice (TV film)
2014 Smrt čmuchala
Síla života
The Sound and the Fury
2013 As I Lay Dying
Blue Caprice
Boží stvoření
Bukowski
Snake and Mongoose
2012 Lincoln
Máme rádi velryby
Sin Bin
2011 Nadějný rok
Oddělen
Rande u přepážky
Yelling to the Sky
2009 Leaves of Grass
Possible Side Effects (TV film)
Saint John of Las Vegas
What Goes Up
2008 American Violet
Neuvěřitelný Hulk
2006 Astronaut
Come Early Morning
Darwinovy ceny
Fido
Soví houkání
2005 Praštění láskou
Syriana
The Moguls
Warm Springs (TV film)
Zmražená pojistka
2004 Jeho fotr, to je lotr!
Ošizeni (TV film)
Poslední výstřel
Scooby-Doo 2: Nespoutané příšery
2003 Díry
Vidláci v Rusku
Wonderland Masakr
2002 Hodná holka
Minority Report
Past na rosomáka
2000 Bratříčku, kde jsi?
Hamlet
1998 Tenká červená linie
1997 Krycí jméno Donnie Brasco
Prix Fixe
1996 Švábi
1995 Těžké váhy
1994 Amateur
1993 Motel Blue 19
1992 To je můj život

TV seriály

2019 Watchmen (TV seriál)
Pilot (E01)
Unbreakable Kimmy Schmidt (TV seriál)
Sliding Van Doors (S04E09)
2018 Dallas & Robo (TV seriál)
2015 Unbreakable Kimmy Schmidt (TV seriál)
Kimmy Makes Waffles! (S01E13)
Kimmy Goes to Court! (S01E12)
Kimmy Has a Birthday! (S01E09)
2014 Klondike (TV seriál)
2011 Chaos (TV seriál)
Taková moderní rodinka (TV seriál)
Dovolená na ranči (S03E01)
2009 Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Práce šlechtí (S10E03)
1996 Cesta mrtvého muže (TV seriál)

Dokumentární

2018 Joseph Pulitzer: Voice of the People
2017 Wormwood (TV seriál)
Chapter 5: Honorable Men (E05)
Chapter 4: Opening the Lid (E04)
Chapter 3: The Forbidden Threshold (E03)
další epizody (4)
2003 Once Upon a Time in Utah, Sundance (TV film)
2000 Down from the Mountain
Inside Look: Down from the Mountain (TV film)

Režijní filmografie

Filmy

2015 Anestezie
2009 Leaves of Grass
2004 Love in Vain (TV film)
2001 "O"
Šedá zóna
1998 Kansas
1997 Stíhání

TV seriály

2015 Z: The Beginning of Everything (TV seriál)
Pilot (E01)

Scenáristická filmografie

Filmy

2015 Anestezie
2001 Šedá zóna

Producentská filmografie

Střihačská filmografie

Filmy

2001 Šedá zóna
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace