foto

Hans Münch

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2010 Hotel snů: Srí Lanka (TV film)
2009 Hotel snů: Kapské město (TV film)
2008 Hotel snů: Čína (TV film)
2004 Ein Gauner Gottes (TV film)
2002 Liebe ist ein Roman (TV film)

TV seriály

2004 Das Traumhotel (TV seriál)
1998 Tierarzt Dr. Engel (TV seriál)
1994 Die Fallers - Die SWR Schwarzwaldserie (TV seriál)
Komisař Rex (TV seriál)
1989 Hájovna Falkenau (TV seriál)
1987 Doktor z venkova (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky