foto

Hilly Martinek

  • nar. 9.9.1977 (43 let)
    Cuxhaven, Niedersachsen, Západní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2019 Rocca mění svět
2014 Med v hlavě

TV seriály

2013 Hotel snů (TV seriál)
Myanmar (E19)
2012 Hotel snů (TV seriál)
Brazílie (E18)
Vietnam (E17)
2011 Hotel snů (TV seriál)
Maledivy (E15)
2010 Hotel snů (TV seriál)
Chiang Mai (E13)
2007 Hotel snů (TV seriál)
Jižní Afrika (E07)
2006 Hotel snů (TV seriál)
Seychely (E05)
2005 Hotel snů (TV seriál)
Bali (E03)
Pašák (TV seriál)
Bezesné noci (S05E02)
Špinavý kšeft (S05E01)
2004 Hotel snů (TV seriál)
Mauritius (E02)
2003 Pašák (TV seriál)
Mord im Zoo (S04E02)
Engel: Retter der Senioren (S04E01)
2002 Pašák (TV seriál)
S.O.S. Maria (S03E02)
1997 St. Angela (TV seriál)

Herecká filmografie

Filmy

2014 Med v hlavě

Host

TV pořady

2008 Markus Lanz (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky