foto

Hilly Martinek

  • nar. 9.9.1977 (42 let)
    Cuxhaven, Niedersachsen, Západní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2019 Rocca mění svět
2014 Med v hlavě
2013 Hotel snů: Myanmar (TV film)
2012 Hotel snů: Brazílie (TV film)
Hotel snů: Vietnam (TV film)
2011 Hotel snů: Maledivy (TV film)
2010 Hotel snů: Chiang Mai (TV film)
2007 Hotel snů: Jižní Afrika (TV film)
2006 Hotel snů: Seychely (TV film)
2005 Hotel snů: Bali (TV film)
Pašák - Bezesné noci (TV film)
Pašák - Špinavý kšeft (TV film)
2004 Hotel snů: Mauritius (TV film)
2003 Pfundskerl - Engel: Retter der Senioren, Der (TV film)
Pfundskerl - Mord im Zoo, Der (TV film)
2002 Pfundskerl - SOS Maria, Der (TV film)

TV seriály

2004 Das Traumhotel (TV seriál)
2000 Pašák (TV seriál)
1997 St. Angela (TV seriál)

Herecká filmografie

Filmy

2014 Med v hlavě

Host

TV pořady

2008 Markus Lanz (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace